Visser Natuurtuinen

Menu

Renovatie voortuin

Vergroenen

Deze voortuin laat zien wat we bedoelen met het vergroenen van een tuin, met de natuur dichtbij huis halen.

Van een dichtbetegelde voortuin hebben we een 'bijen-paradijs' gemaakt. Er ligt een mooi glooiend gazon met daaromheen in bijna elk seizoen een bloeiende plant. Daarnaast ligt een mooi breed pad naar de voordeur met een ontspannend strookje groen en in het najaar een appeltje voor de dorst.

Hovenier Visser Natuurtuinen

Natuurlijk hovenier op de eilanden Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland en in de omgeving van Spijkenisse en Rotterdam. Wij zijn gevestigd in Hellevoetsluis.

Wij zijn lid van VHG, Springzaad en Wilde Weelde. Wij helpen u graag bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin met inzet van natuurlijke en duurzame materialen.

Blader door naar:

Renovatie achtertuin

Hergebruik van materialen

Er bestaan veel voorbeelden van nieuwe aanleg van tuinen met compleet nieuwe bestratingen en tuinelementen. Deze achtertuin hebben wij echter gerenoveerd met beperkte middelen. Het mooie van zo'n renovatie is, dat er minimaal afval geproduceerd wordt en er toch een hele mooie karakteristieke tuin ontstaat. Voor deze tuin hebben wij een 6m3 puincontainer besteld met 5m3 ophoogzand en diverse eetbare en bloeiende planten.

Van een met grindtegels betegelde en slecht afwaterende rechthoekige saaie tuin, met veel gestapelde betonnen beplantingselementen, hebben wij een avontuurlijke tuin gemaakt met een speelse ronde vorm. Daarbij hebben we de grindtegels omgedraaid en ook oude klinkers hergebruikt.

Natuurlijk kunnen we voor u ook een tuin aanleggen met compleet nieuwe elementen.