Visser Natuurtuinen

Menu

Tuinonderhoud

Onderhoud

U heeft een tuin en bent geïnteresseerd in het uit laten voeren van tuinonderhoud.

Misschien wilt u kleine aanpassingen doen. Of u wilt gewoon eens een goed gesprek over uw tuin, over hoe u het beste uw tuin zelf kunt onderhouden.

Graag zijn wij u van dienst. Wij geven advies of helpen u bij het onderhoud van uw tuin.

Bij het onderhoud van tuinen volgen wij een aantal principes, omdat wij van gezonde tuinen en gezonde natuur houden. Ook daarin kunnen we u adviseren. Wij gebruiken bijvoorbeeld enkel milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen.

Graag adviseren wij u over uw tuin en de mogelijkheden. Voor elk budget en wens is er een oplossing mogelijk om uw tuin te doen groeien natuurwaarde.

Lees meer over onze tarieven op de volgende pagina:

Wat kost een tuin en onderhoud?

Offerte calculatie

Een tuin hoeft niet duur te zijn.  Natuurlijk mag u veel geld spenderen aan uw tuin, maar noodzakelijk is het zeker niet.

Juist het aanleggen van een duurzame groene tuin, bespaart geld en milieu. Wij kunnen u adviseren hoe u van uw bestaande tuin een groene natuurtuin maakt en daarop zoveel mogelijk bespaart.

Wij hanteren voor aanlegwerkzaamheden een tarief van €40 per manuur exclusief BTW. Voor tuinonderhoud hanteren wij een tarief van €35 per manuur exclusief BTW. Naast de kosten voor arbeid, rekenen wij kosten voor aanvoer en afvoer van materialen en het gebruik van machines. 

Wilt u een berekening of goede inschatting van de kosten voor het aanleggen of onderhouden van uw tuin? Neem dan contact met ons op. Met voldoende informatie kunnen wij voor u uitrekenen wat de aanleg van uw tuin of een onderhoudscontract voor uw tuin ongeveer zal kosten. Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Voordat wij een offerte uitbrengen, berekenen wij nauwkeurig wat er aan materialen nodig is en hoeveel inzet er nodig is aan machine en mankracht. Omdat wij van eerlijke prijzen houden, vinden wij het niet erg als u ons op de hoogte brengt van een ander aanbod. Onze prijzen kunnen we niet echt aanpassen, maar als een andere partij een veel positievere inschatting heeft van machines en mankracht, dan vinden wij het fijn dat van u te vernemen. Dan kunnen wij namelijk aansturen op een efficiënte bedrijfsvoering. 

Voor het aanvragen van een offerte kunt u terecht op onze contactpagina.

Of blader verder naar:

Hovenier Visser Natuurtuinen

Natuurlijk hovenier op de eilanden Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland en in de omgeving van Spijkenisse en Rotterdam. Wij zijn gevestigd in Hellevoetsluis.

Wij zijn lid van VHG, Springzaad en Wilde Weelde. Wij helpen u graag bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin met inzet van natuurlijke en duurzame materialen.