Visser Natuurtuinen

Menu

Grote en kleine tuinklussen

Afgebakende klussen

Ook voor losse tuinklussen, kunt u bij ons terecht.

Een plantvak aanleggen, een nieuwe aanplant verzorgen, een boom snoeien of verwijderen, een vlonder of nieuw terras aanleggen, een schutting plaatsen, een verhoogde entree maken, een blokhut plaatsen, of wat voor tuinklus u ook heeft, wij komen graag langs om u hierbij van dienst te zijn.

Neem contact met ons op via dit formulier of bel ons.

Alleen onderhoud

Zoekt u een hovenier voor het onderhoud van uw tuin? Ook daarbij zijn wij u graag van dienst. Blader door naar:

Tuinonderhoud

Onderhoud

U heeft een tuin en bent geïnteresseerd in het uit laten voeren van tuinonderhoud.

Misschien wilt u kleine aanpassingen doen. Of u wilt gewoon eens een goed gesprek over uw tuin, over hoe u het beste uw tuin zelf kunt onderhouden.

Graag zijn wij u van dienst. Wij geven advies of helpen u bij het onderhoud van uw tuin.

Bij het onderhoud van tuinen volgen wij een aantal principes, omdat wij van gezonde tuinen en gezonde natuur houden. Ook daarin kunnen we u adviseren. Wij gebruiken bijvoorbeeld enkel milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen.

Graag adviseren wij u over uw tuin en de mogelijkheden. Voor elk budget en wens is er een oplossing mogelijk om uw tuin te doen groeien natuurwaarde.

Lees meer over onze tarieven op de volgende pagina:

Hovenier Visser Natuurtuinen

Natuurlijk hovenier op de eilanden Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland en in de omgeving van Spijkenisse en Rotterdam. Wij zijn gevestigd in Hellevoetsluis.

Wij zijn lid van VHG, Springzaad en Wilde Weelde. Wij helpen u graag bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin met inzet van natuurlijke en duurzame materialen.