Visser Natuurtuinen

menu

Grote en kleine tuinklussen

Afgebakende klussen

Ook voor losse tuinklussen, kunt u bij ons terecht.

Een plantvak aanleggen, een nieuwe aanplant verzorgen, een boom snoeien of verwijderen, een vlonder of nieuw terras aanleggen, een schutting plaatsen, een verhoogde entree maken, een blokhut plaatsen, of wat voor tuinklus u ook heeft, wij komen graag langs om u hierbij van dienst te zijn.

Neem contact met ons op via dit formulier of bel ons.

Advies

Ook bij losse klussen geven wij graag advies. Heeft u een grotere tuinklus, kijkt u dan ook eens naar onze (tuin)ontwerp mogelijkheden. Blader daarvoor verder naar:

Het ontwerp van uw tuin

Ideeën

U heeft een tuin en wilt deze veranderen. Wat heeft u nodig? De mogelijkheden zijn onbeperkt. Misschien heeft u als tuin- en natuurliefhebber zelf al hele mooie ideeën.

Wij kunnen u helpen. Samen met u vullen wij uw ideeën concreet in en zetten wij uw ideeën om in een tuin.

Wij kunnen een tuinontwerp voor u maken met een begeleidende materiaallijst en offerte. Of we maken een eenvoudige schets met een richtprijs. Hoe het ontwerptraject verloopt leest u hieronder.

Hovenier Visser Natuurtuinen

Natuurlijk hovenier op de eilanden Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland en in de omgeving van Spijkenisse en Rotterdam.

Wij zijn lid van de vakgroep Wilde Weelde en helpen graag bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin met inzet van duurzame materialen en middelen. Informatie over een natuurlijke tuin én werkwijze vindt u ook op de website van Wilde Weelde.