Visser Natuurtuinen

menu

Projecten en Referenties

Een knusse natuurrijke tuin

Op vrijdag 26 april 2019 hebben we een mooi tuinproject afgerond in Den Haag. Ronde vormen, veel groen. Een karakteristieke Zwarte Moerbeiboom in het hart van de tuin. Een vogelvriendelijke Lijsterbes, een perenboom en een Drents krentenboompje. Een Vlinderstruik en diverse bijenvriendelijke vaste planten. Nu wachten op het warme zomerweer en de uitbundige groei en bloei....

 Referentie

Corjan is een fijne tuinman die je serieus neemt, goed meedenkt in het ontwerp en ook mogelijkheden zoekt om de kosten te drukken. De tuin is precies zoals afgesproken en naar volle tevredenheid opgeleverd. We hebben nu een heerlijke groene natuurtuin waar we de hele zomer van gaan genieten.


Een groene tuin in Hillegersberg

Op woensdag 17 april 2019 hebben we een mooi project afgerond in Hillegersberg. Een mooie natuurlijke open tuin, met veel ruimte om te spelen voor de kinderen. Mooie hergebruikte natuursteen tegels. Een mooi ruim gazon en een grote inground trampoline. Een nieuw klinkerpad naar de achteringang van de garage.

Hovenier Visser Natuurtuinen

Natuurlijk hovenier op de eilanden Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland en in de omgeving van Spijkenisse en Rotterdam.

Bedankt voor het lezen van onze website! Blader terug naar start.

Wilde Weelde

Wij zijn lid van de vakgroep Wilde Weelde en helpen graag bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin met inzet van duurzame materialen en middelen. Informatie over een natuurlijke tuin én werkwijze vindt u ook op de website van Wilde Weelde.