Visser Natuurtuinen

menu

Recent aangelegde tuinen

Vorstelijke tuin met mediterraanse rotsblokken en een riante overkapping

Maandag 18 november, een mooie tuin afgerond in Hellevoetsluis, met een afwisselende beplanting en een flink formaat Judasboom naast een vorstelijke overkapping. De overkapping is geplaatst door Wander Montage, waar ik graag mee samenwerk als hovenier. Met de mediterraanse rotsblokken heeft deze tuin een unieke uitstraling.

In de voortuin hebben we gekozen voor een wat meer symmetrische indeling, met een natuurlijke uitstraling, door het gebruik van Robinia palen. De kliko's hebben we omheind met kant-en-klaar Euonymus hagen.

Referentie

Wij vinden het fijn dat de tuin heel organisch tot stand is gekomen. Corjan overlegt alles prima. Samen met Corjan konden we sparren over onze ideeën en kwam onze prachtige tuin tot stand. Corjan is een hele fijne hovenier! Wij zijn blij met het eindresultaat!

Speelse vormen in een schaduwrijke tuin

Op 19 juli zijn wij bezig met de afronding van een schaduwrijk tuintje in Rotterdam. We gebruiken oude en nieuwe materialen. Vanwege veel schaduw, gebruiken we ook veel schaduwminnende planten. In de zonnige gedeelten van de tuin staan wat planten die wel van zon houden. Met gebroken tegels hebben we een moestuin vorm gegeven. De tuin is bereikbaar vanaf het balkon van de woonverdieping via een nieuw geplaatste trap. De tuin is aangelegd op basis van een origineel aangeleverd ontwerp. Een waterschaal met pomp leggen we nog aan volgende week...

Referentie

Wij genieten erg van onze door Corjan aangelegde tuin, het is prachtig geworden! Vóór en tijdens de werkzaamheden prettig en duidelijk contact met goede ideeën van zijn kant over de uitvoering van ons tuinontwerp. Snelle, duidelijke, gespecificeerde offerte zonder verrassingen achteraf. Heeft wel een relaxte tijdsindeling, gelukkig was er van onze kant geen deadline.

Hovenier Visser Natuurtuinen

Natuurlijk hovenier op de eilanden Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland en in de omgeving van Spijkenisse en Rotterdam. Wij zijn gevestigd in Hellevoetsluis.

Wij zijn lid van VHG, Springzaad en Wilde Weelde. Wij helpen u graag bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin met inzet van natuurlijke en duurzame materialen.

Blader door naar eerdere projecten:

Projecten en Referenties

Een speelse tuin met ronde vormen

Op vrijdag 21 juni hebben we de aanleg afgerond van een speelse tuin in Rockanje met afwisselende ronde vormen en een gevarieerde beplanting. Ook heerlijk veel eetbare planten in de tuin. Appelbomen, perenbomen, frambozen, doornloze bramen, moerbeiboom, amandelboom, rabarber. Verder veel nectar gevende planten en uiteraard veel mooie bloeiers...