Visser Natuurtuinen

menu

Recent aangelegde tuinen

Speelse vormen in een schaduwrijke tuin

Op 19 juli zijn wij bezig met de afronding van een schaduwrijk tuintje in Rotterdam. We gebruiken oude en nieuwe materialen. Vanwege veel schaduw, gebruiken we ook veel schaduwminnende planten. In de zonnige gedeelten van de tuin staan wat planten die wel van zon houden. Met gebroken tegels hebben we een moestuin vorm gegeven. De tuin is bereikbaar vanaf het balkon van de woonverdieping via een nieuw geplaatste trap. De tuin is aangelegd op basis van een origineel aangeleverd ontwerp. Een waterschaal met pomp leggen we nog aan volgende week...

Referentie

Wij genieten erg van onze door Corjan aangelegde tuin, het is prachtig geworden! Vóór en tijdens de werkzaamheden prettig en duidelijk contact met goede ideeën van zijn kant over de uitvoering van ons tuinontwerp. Snelle, duidelijke, gespecificeerde offerte zonder verrassingen achteraf. Heeft wel een relaxte tijdsindeling, gelukkig was er van onze kant geen deadline.

Projecten en Referenties

Een speelse tuin met ronde vormen

Op vrijdag 21 juni hebben we de aanleg afgerond van een speelse tuin in Rockanje met afwisselende ronde vormen en een gevarieerde beplanting. Ook heerlijk veel eetbare planten in de tuin. Appelbomen, perenbomen, frambozen, doornloze bramen, moerbeiboom, amandelboom, rabarber. Verder veel nectar gevende planten en uiteraard veel mooie bloeiers...

Hovenier Visser Natuurtuinen

Natuurlijk hovenier op de eilanden Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland en in de omgeving van Spijkenisse en Rotterdam.

Wij zijn lid van de vakgroep Wilde Weelde en helpen graag bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin met inzet van duurzame materialen en middelen. Informatie over een natuurlijke tuin én werkwijze vindt u ook op de website van Wilde Weelde.