Visser Natuurtuinen

Menu

Projecten en referenties van Visser Natuurtuinen

15 Jan 2020

Een plekje aan de voorkant van het huis

Een voortuin met een bankje om zomers en in het voorjaar lekker in de tuin te kunnen zitten tussen de appel- en pruimenbloesem. Een beetje afgeschermd met een paar robinia palen en in voorjaar, zomer en herfst een rijkbloeiende border.

Referentie

In eerste instantie wilde ik enkel wat kleine aanpassingen aan de voortuin. Echter de visie van Corjan sprak ons dusdanig aan dat we toch de hele voortuin hebben laten doen. Het resultaat mag er zijn!

Corjan heeft er echt kijk op en werkt hard om zijn, en onze, visie te realiseren. Hij is duidelijk in zijn afspraken en werkt gestructureerd zonder verassingen. We hebben een prachtige tuin van hem gekregen en mochten al veel complimenten over de vormgeving ontvangen. Wij zijn erg tevreden!
18 Nov 2019

Vorstelijke tuin met mediterraanse rotsblokken en een riante overkapping

Een sprankelende tuin in Hellevoetsluis, met een afwisselende beplanting en een flink formaat Judasboom naast een vorstelijke overkapping. De overkapping is geplaatst door Wander Montage, waar ik graag mee samenwerk als hovenier. Met de mediterraanse rotsblokken heeft deze tuin een unieke uitstraling.

In de voortuin hebben we gekozen voor een wat meer symmetrische indeling, met een natuurlijke uitstraling, door het gebruik van Robinia palen. De kliko's hebben we omheind met kant-en-klaar Euonymus hagen.

Referentie

Wij vinden het fijn dat de tuin heel organisch tot stand is gekomen. Corjan overlegt alles prima. Samen met Corjan konden we sparren over onze ideeën en kwam onze prachtige tuin tot stand. Corjan is een hele fijne hovenier! Wij zijn blij met het eindresultaat!

19 Jul 2019

Speelse vormen in een schaduwrijke tuin

Op 19 juli zijn wij bezig met de afronding van een schaduwrijk tuintje in Rotterdam. We gebruiken oude en nieuwe materialen. Vanwege veel schaduw, gebruiken we ook veel schaduwminnende planten. In de zonnige gedeelten van de tuin staan wat planten die wel van zon houden. Met gebroken tegels hebben we een moestuin vorm gegeven. De tuin is bereikbaar vanaf het balkon van de woonverdieping via een nieuw geplaatste trap. De tuin is aangelegd op basis van een origineel aangeleverd ontwerp. Een waterschaal met pomp leggen we nog aan volgende week...

Referentie

Wij genieten erg van onze door Corjan aangelegde tuin, het is prachtig geworden! Vóór en tijdens de werkzaamheden prettig en duidelijk contact met goede ideeën van zijn kant over de uitvoering van ons tuinontwerp. Snelle, duidelijke, gespecificeerde offerte zonder verrassingen achteraf. Heeft wel een relaxte tijdsindeling, gelukkig was er van onze kant geen deadline.
21 Jun 2019

Een speelse tuin met ronde vormen

Op vrijdag 21 juni hebben we de aanleg afgerond van een speelse tuin in Rockanje met afwisselende ronde vormen en een gevarieerde beplanting. Ook heerlijk veel eetbare planten in de tuin. Appelbomen, perenbomen, frambozen, doornloze bramen, moerbeiboom, amandelboom, rabarber. Verder veel nectar gevende planten en uiteraard veel mooie bloeiers...
1 - 2