Visser Natuurtuinen

Menu

Projecten en referenties van Visser Natuurtuinen

Referentie

Hoi Corjan, Vandaag heb ik heerlijk in mijn tuin zitten ontbijten op mijn zonnige terras! Ondertussen rondkijkend naar alle planten die voorzichtig gevonden worden door de vlinders en bijen! 

Ik ben blij dat ik mijn tuin door jou aan heb laten leggen. Mijn oorspronkelijke plan was vrij saai, jij dacht met me mee, waardoor je mij weer inspireerde, maar mij toch ook gewoon nog steeds de ruimte gaf om mijn eigen tuin te ontwerpen. Dat vond ik erg fijn! 

Ook tijdens de aanleg was er ruimte voor overleg en luisterde je naar mijn idee bij mijn tuin, waardoor ik nu in mijn absolute droomtuin kan ontbijten en relaxen! Ik kijk uit naar het moment dat deze tuin echt volledig in bloei staat! Bedankt!


27 May 2019

Natuurlijke weide

Maandag 27 mei 2019 hebben we de aanleg van een natuurweide afgerond in Sint Philipsland. Een omheining van 130 meter gaashekwerk, alternatieve Zeeuwse hagen met hier en daar een wilg en kersenboom, een kastanjehouten honden-vrijloop-weitje en een kronkelend graspad met daarlangs ingezaaid een mengsel van wilde bloemen. 

Referentie

Hi Corjan, ik zou je nog een foto sturen. De wilde bloemen tuin is prachtig! Denk dat het volgend jaar nog beter is, maar nu in het najaar staat het er zo bij. Ik ben er erg blij mee. Nu de kersenbomen nog bij laten komen en de heg moet gaan groeien. Volgend jaar hopelijk een nog mooiere foto. Dank je wel. 

26 Apr 2019

Een knusse natuurrijke tuin

Op vrijdag 26 april 2019 hebben we een mooi tuinproject afgerond in Den Haag. Ronde vormen, veel groen. Een karakteristieke Zwarte Moerbeiboom in het hart van de tuin. Een vogelvriendelijke Lijsterbes, een perenboom en een Drents krentenboompje. Een Vlinderstruik en diverse bijenvriendelijke vaste planten. Nu wachten op het warme zomerweer en de uitbundige groei en bloei....

Hieronder ziet u de eerste foto's direct na aanleg en de foto's na een aantal weken...

Referentie

Corjan is een fijne tuinman die je serieus neemt, goed meedenkt in het ontwerp en ook mogelijkheden zoekt om de kosten te drukken. De tuin is precies zoals afgesproken en naar volle tevredenheid opgeleverd. We hebben nu een heerlijke groene natuurtuin waar we de hele zomer van gaan genieten.


17 Apr 2019

Een groene tuin in Hillegersberg

Op woensdag 17 april 2019 hebben we een mooi project afgerond in Hillegersberg. Een mooie natuurlijke open tuin, met veel ruimte om te spelen voor de kinderen. Mooie hergebruikte natuursteen tegels. Een mooi ruim gazon en een grote inground trampoline. Een nieuw klinkerpad naar de achteringang van de garage.

11 May 2019

Nieuwe website

De nieuwe website is online! Heeft u kunnen vinden wat u zocht? Mist u nog informatie? Wat zou u nog meer willen vinden op deze site? Hoe heeft u de website ervaren?

Laat uw mening hier achter!

Met een hartelijke groet, Corjan

Naam:
Commentaar:
Visser Natuurtuinen is lid van VHG, Springzaad en Wilde Weelde
1 - 2