Visser Natuurtuinen

menu

Leverancier

Materiaal inkoop

We werken samen met verschillende leveranciers. De benodigde materialen worden afgestemd op uw tuinwensen. Wanneer u een bepaalde voorkeur heeft voor een leverancier of voor een duurzame oplossing dan werken wij daar graag aan mee. Voor klanten in de buurt van ons hoveniersbedrijf maken wij graag gebruik onderstaande leverancier.

Snoei Tuinmaterialen

Wanneer u uw tuin nieuw wilt aanleggen, bent u misschien benieuwd wat voor mogelijkheden er allemaal zijn en welke uitstraling de nieuwe materialen hebben. Snoei tuinmaterialen is onze hoofdleverancier waar wij de meeste materialen vandaan halen. Hier kunt u zo binnenlopen en alle materialen bekijken die wij kunnen verwerken in uw tuin.

Blader verder naar:

Visser Natuurtuinen Nieuwsoverzicht

11 May 2019

Nieuwe website

De nieuwe website is online! Heeft u kunnen vinden wat u zocht? Mist u nog informatie? Wat zou u nog meer willen vinden op deze site? Hoe heeft u de website ervaren?

Laat uw mening hier achter!

Met een hartelijke groet, Corjan

Naam:
Commentaar:

Hovenier Visser Natuurtuinen

Natuurlijk hovenier op de eilanden Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland en in de omgeving van Spijkenisse en Rotterdam.

Wij zijn lid van de vakgroep Wilde Weelde en helpen graag bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin met inzet van duurzame materialen en middelen. Informatie over een natuurlijke tuin én werkwijze vindt u ook op de website van Wilde Weelde.