Visser Natuurtuinen

Menu

Leverancier

Materiaal inkoop

We werken samen met verschillende leveranciers. De benodigde materialen worden afgestemd op uw tuinwensen. Wanneer u een bepaalde voorkeur heeft voor een leverancier of voor een duurzame oplossing dan werken wij daar graag aan mee. Voor klanten in de buurt van ons hoveniersbedrijf maken wij graag gebruik onderstaande leverancier.

Snoei Tuinmaterialen

Wanneer u uw tuin nieuw wilt aanleggen, bent u misschien benieuwd wat voor mogelijkheden er allemaal zijn en welke uitstraling de nieuwe materialen hebben. Snoei tuinmaterialen is onze hoofdleverancier waar wij de meeste materialen vandaan halen. Hier kunt u zo binnenlopen en alle materialen bekijken die wij kunnen verwerken in uw tuin.

Blader terug naar onze eerste pagina:

Hoveniersbedrijf Visser Natuurtuinen

Kennismaken

Wat leuk dat u onze website bezoekt. We helpen u graag met het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van uw tuin.

We staan klaar om samen met u een unieke uitstraling te geven aan uw tuin én om uw tuin te transformeren naar een natuurlijke plek voor ontspanning. Ook helpen wij u graag om het onderhoud van uw tuin op peil te houden of op peil te brengen.

Maak gebruik van onze welkomstkorting!

Elke nieuwe klant ontvangt van ons een welkomstkorting op de eerste opdracht of tijdens het eerste jaar van het onderhoudscontract. U ontvangt van ons 10% korting op de arbeid tot een maximale korting van € 450,-.

Voordat u een tuin laat aanleggen of het onderhoud daarvan uit handen geeft, wilt u wellicht een bepaalde klik hebben met een hovenier. Nu zegt een website natuurlijk niet alles, toch hopen we u alvast een beeld te geven van wie wij zijn. We hebben onze visie proberen samen te vatten in tien punten.

Blader verder naar:

Hovenier Visser Natuurtuinen

Natuurlijk hovenier op de eilanden Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland en in de omgeving van Spijkenisse en Rotterdam. Wij zijn gevestigd in Hellevoetsluis.

Wij zijn lid van VHG, Springzaad en Wilde Weelde. Wij helpen u graag bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin met inzet van natuurlijke en duurzame materialen.