Visser Natuurtuinen

menu

Leverancier

Materiaal inkoop

We werken samen met verschillende leveranciers. De benodigde materialen worden afgestemd op uw tuinwensen. Wanneer u een bepaalde voorkeur heeft voor een leverancier of voor een duurzame oplossing dan werken wij daar graag aan mee. Voor klanten in de buurt van ons hoveniersbedrijf maken wij graag gebruik onderstaande leverancier.

Snoei Tuinmaterialen

Wanneer u uw tuin nieuw wilt aanleggen, bent u misschien benieuwd wat voor mogelijkheden er allemaal zijn en welke uitstraling de nieuwe materialen hebben. Snoei tuinmaterialen is onze hoofdleverancier waar wij de meeste materialen vandaan halen. Hier kunt u zo binnenlopen en alle materialen bekijken die wij kunnen verwerken in uw tuin.

Hovenier Visser Natuurtuinen

Natuurlijk hovenier op de eilanden Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland en in de omgeving van Spijkenisse en Rotterdam.

Blader verder naar projecten

Wilde Weelde

Wij zijn lid van de vakgroep Wilde Weelde en helpen graag bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin met inzet van duurzame materialen en middelen. Informatie over een natuurlijke tuin én werkwijze vindt u ook op de website van Wilde Weelde.