Visser Natuurtuinen

Menu

Wat kost een tuin en onderhoud?

Offerte calculatie

Een tuin hoeft niet duur te zijn.  Natuurlijk mag u veel geld spenderen aan uw tuin, maar noodzakelijk is het zeker niet.

Juist het aanleggen van een duurzame groene tuin, bespaart geld en milieu. Wij kunnen u adviseren hoe u van uw bestaande tuin een groene natuurtuin maakt en daarop zoveel mogelijk bespaart.

Wij hanteren voor aanlegwerkzaamheden een tarief van €40 per manuur exclusief BTW. Voor tuinonderhoud hanteren wij een tarief van €35 per manuur exclusief BTW. Naast de kosten voor arbeid, rekenen wij kosten voor aanvoer en afvoer van materialen en het gebruik van machines. 

Wilt u een berekening of goede inschatting van de kosten voor het aanleggen of onderhouden van uw tuin? Neem dan contact met ons op. Met voldoende informatie kunnen wij voor u uitrekenen wat de aanleg van uw tuin of een onderhoudscontract voor uw tuin ongeveer zal kosten. Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Voordat wij een offerte uitbrengen, berekenen wij nauwkeurig wat er aan materialen nodig is en hoeveel inzet er nodig is aan machine en mankracht. Omdat wij van eerlijke prijzen houden, vinden wij het niet erg als u ons op de hoogte brengt van een ander aanbod. Onze prijzen kunnen we niet echt aanpassen, maar als een andere partij een veel positievere inschatting heeft van machines en mankracht, dan vinden wij het fijn dat van u te vernemen. Dan kunnen wij namelijk aansturen op een efficiënte bedrijfsvoering. 

Voor het aanvragen van een offerte kunt u terecht op onze contactpagina.

Of blader verder naar:

Onderhoudscontract

Onderhoud

U heeft een tuin en wil deze graag laten onderhouden. Wij kunnen dit voor u doen. Wat dat kost verschilt per tuin. We hebben verschillende mogelijkheden voor het onderhoud van uw tuin.

Optie 1: incidenteel op regie

U belt of mailt ons iedere keer wanneer vindt dat uw tuin aan een beurt toe is. U betaalt achteraf wat er daadwerkelijk aan tijd en materiaal geïnvesteerd is.

Optie 2: op reguliere regie

Samen bespreken wij met u hoeveel beurten er naar verwachting voor uw tuin nodig zijn per jaar en welke momenten in het jaar het beste bij uw tuin passen. Wij plannen het onderhoud zelf, zonder dat u het in de gaten hoeft te houden. We brengen per beurt in rekening wat er daadwerkelijk geïnvesteerd is.

Optie 3: op basis van een contract

Samen met u stellen we een onderhoudscontract op. We baseren het contract op de verwachting van het aantal uren en gebruik van machines en materialen. U betaalt een vast bedrag per maand of per kwartaal. Als de praktijk anders uitwijst, kunnen we in overleg het contract bijstellen.

Blader verder naar:

Hovenier Visser Natuurtuinen

Natuurlijk hovenier op de eilanden Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland en in de omgeving van Spijkenisse en Rotterdam. Wij zijn gevestigd in Hellevoetsluis.

Wij zijn lid van VHG, Springzaad en Wilde Weelde. Wij helpen u graag bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin met inzet van natuurlijke en duurzame materialen.