Visser Natuurtuinen

menu

Inspiratie voor uw nieuwe tuin

Moodboard

Om u een idee te geven wat we eigenlijk bedoelen met een natuurtuin en welke variaties daarin bestaan hebben we een Pinterest pagina aangemaakt.

De variaties en mogelijkheden zijn onbeperkt. Ook de manier waarop de natuur ingebed wordt, verschilt per tuin. 

Bij de ene natuurtuin is de stijl bijvoorbeeld strak en gekaderd, terwijl bij een andere natuurtuin de stijl juist rond en afwisselend is, waarbij de lijnen meer in elkaar overlopen.

We kunnen nooit alle mogelijkheden weergeven met een paar foto's, maar wellicht kunt u wat inspiratie opdoen voor uw tuin.

Maak uw eigen moodboard of doe inspiratie op voor uw nieuwe tuin. Bent u al geïnspireerd, blader verder en bezoek onze pagina over het onderhoud van uw tuin.

Blader verder naar:

Tuinonderhoud

Onderhoud

U heeft een tuin en bent geïnteresseerd in het uit laten voeren van tuinonderhoud.

Misschien wilt u kleine aanpassingen doen. Of u wilt gewoon eens een goed gesprek over uw tuin, over hoe u het beste uw tuin zelf kunt onderhouden.

Graag zijn wij u van dienst. Wij geven advies of helpen u bij het onderhoud van uw tuin.

Bij het onderhoud van tuinen volgen wij een aantal principes, omdat wij van gezonde tuinen en gezonde natuur houden. Ook daarin kunnen we u adviseren. Wij gebruiken bijvoorbeeld enkel milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen.

Graag adviseren wij u over uw tuin en de mogelijkheden. Voor elk budget en wens is er een oplossing mogelijk om uw tuin te doen groeien natuurwaarde.

Bel of mail ons gerust eens.

Blader verder naar:

Hovenier Visser Natuurtuinen

Natuurlijk hovenier op de eilanden Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland en in de omgeving van Spijkenisse en Rotterdam.

Wij zijn lid van de vakgroep Wilde Weelde en helpen graag bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin met inzet van duurzame materialen en middelen. Informatie over een natuurlijke tuin én werkwijze vindt u ook op de website van Wilde Weelde.