Visser Natuurtuinen

Menu

Inspiratie voor uw nieuwe tuin

Moodboard

Om u een idee te geven wat we eigenlijk bedoelen met een natuurtuin en welke variaties daarin bestaan hebben we een Pinterest pagina aangemaakt.

De variaties en mogelijkheden zijn onbeperkt. Ook de manier waarop de natuur ingebed wordt, verschilt per tuin. 

Bij de ene natuurtuin is de stijl bijvoorbeeld strak en gekaderd, terwijl bij een andere natuurtuin de stijl juist rond en afwisselend is, waarbij de lijnen meer in elkaar overlopen.

We kunnen nooit alle mogelijkheden weergeven met een paar foto's, maar wellicht kunt u wat inspiratie opdoen voor uw tuin.

Maak uw eigen moodboard of doe inspiratie op voor uw nieuwe tuin. Bent u al geïnspireerd, blader dan verder naar:

Het ontwerp van uw tuin

Ideeën

U heeft een tuin en wilt deze veranderen. Wat heeft u nodig? De mogelijkheden zijn onbeperkt. Misschien heeft u als tuin- en natuurliefhebber zelf al hele mooie ideeën.

Wij kunnen u helpen. Samen met u vullen wij uw ideeën concreet in en zetten wij uw ideeën om in een tuin.

Wij kunnen een tuinontwerp voor u maken met een begeleidende materiaallijst en offerte. Of we maken een eenvoudige schets met een richtprijs. Hoe het ontwerptraject verloopt leest u hieronder.

Hovenier Visser Natuurtuinen

Natuurlijk hovenier op de eilanden Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland en in de omgeving van Spijkenisse en Rotterdam. Wij zijn gevestigd in Hellevoetsluis.

Wij zijn lid van VHG, Springzaad en Wilde Weelde. Wij helpen u graag bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin met inzet van natuurlijke en duurzame materialen.