Visser Natuurtuinen

menu

Garantie

Lid van VHG

Sinds 1 februari 2019 zijn wij lid van de branchevereniging van de VHG.

Dit betekent voor u dat wij de consumentenvoorwaarden hanteren van de VHG en dat u kunt rekenen op een kwalitatief hoogwaardig resultaat.

Op de site van de VHG kunt u meer lezen over:

- de garantieregeling

- de algemene voorwaarden

- de geschillencommissie

Garantie

Op al ons geleverde werk geven wij standaard een garantie van 2 jaar bij normaal gebruik. Mochten er gebreken ontstaan, dan komen wij graag terug om dit te herstellen.

Bij bijzondere gebreken vragen wij om een duidelijk verslag. Wanneer er een kwaliteitsprobleem is met de geleverde materialen kunnen wij dat met de leverancier bespreken.

Technisch willen wij een goede tuin afleveren en daar staan wij dan ook graag garant voor. 

Blader verder naar:

Contactgegevens

Hoveniersbedrijf Visser Natuurtuinen


KvK nummer: 73429147


IBAN: NL89 KNAB 0258 2998 94

IBAN: NL72 BUNQ 2206 3526 21

bunq.me/vissernatuurtuinen


Voor een vrijblijvende afspraak belt u naar 0181 725 950. Of stuur ons een WhatsApp bericht. Wij zij ook mobiel bereikbaar. U kunt ons bellen of smsen op 06 3600 9322.

Of blader verder en gebruik ons contactformulier:

Hovenier Visser Natuurtuinen

Natuurlijk hovenier op de eilanden Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland en in de omgeving van Spijkenisse en Rotterdam.

Wij zijn lid van de vakgroep Wilde Weelde en helpen graag bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin met inzet van duurzame materialen en middelen. Informatie over een natuurlijke tuin én werkwijze vindt u ook op de website van Wilde Weelde.