Visser Natuurtuinen

Menu

Onderhoudscontract

Onderhoud

U heeft een tuin en wil deze graag laten onderhouden. Wij kunnen dit voor u doen. Wat dat kost verschilt per tuin. We hebben verschillende mogelijkheden voor het onderhoud van uw tuin.

Optie 1: incidenteel op regie

U belt of mailt ons iedere keer wanneer vindt dat uw tuin aan een beurt toe is. U betaalt achteraf wat er daadwerkelijk aan tijd en materiaal geïnvesteerd is.

Optie 2: op reguliere regie

Samen bespreken wij met u hoeveel beurten er naar verwachting voor uw tuin nodig zijn per jaar en welke momenten in het jaar het beste bij uw tuin passen. Wij plannen het onderhoud zelf, zonder dat u het in de gaten hoeft te houden. We brengen per beurt in rekening wat er daadwerkelijk geïnvesteerd is.

Optie 3: op basis van een contract

Samen met u stellen we een onderhoudscontract op. We baseren het contract op de verwachting van het aantal uren en gebruik van machines en materialen. U betaalt een vast bedrag per maand of per kwartaal. Als de praktijk anders uitwijst, kunnen we in overleg het contract bijstellen.

Blader verder naar:

Garantie

Lid van VHG

Sinds 1 februari 2019 zijn wij lid van de branchevereniging van de VHG.

Dit betekent voor u dat wij de consumentenvoorwaarden hanteren van de VHG en dat u kunt rekenen op een kwalitatief hoogwaardig resultaat.

Op de site van de VHG kunt u meer lezen over:

- de garantieregeling

- de algemene voorwaarden

- de geschillencommissie

Hovenier Visser Natuurtuinen

Natuurlijk hovenier op de eilanden Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland en in de omgeving van Spijkenisse en Rotterdam. Wij zijn gevestigd in Hellevoetsluis.

Wij zijn lid van VHG, Springzaad en Wilde Weelde. Wij helpen u graag bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin met inzet van natuurlijke en duurzame materialen.