Visser Natuurtuinen

Menu

Renovatie achtertuin

Hergebruik van materialen

Er bestaan veel voorbeelden van nieuwe aanleg van tuinen met compleet nieuwe bestratingen en tuinelementen. Deze achtertuin hebben wij echter gerenoveerd met beperkte middelen. Het mooie van zo'n renovatie is, dat er minimaal afval geproduceerd wordt en er toch een hele mooie karakteristieke tuin ontstaat. Voor deze tuin hebben wij een 6m3 puincontainer besteld met 5m3 ophoogzand en diverse eetbare en bloeiende planten.

Van een met grindtegels betegelde en slecht afwaterende rechthoekige saaie tuin, met veel gestapelde betonnen beplantingselementen, hebben wij een avontuurlijke tuin gemaakt met een speelse ronde vorm. Daarbij hebben we de grindtegels omgedraaid en ook oude klinkers hergebruikt.

Natuurlijk kunnen we voor u ook een tuin aanleggen met compleet nieuwe elementen.

Hovenier Visser Natuurtuinen

Natuurlijk hovenier op de eilanden Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland en in de omgeving van Spijkenisse en Rotterdam. Wij zijn gevestigd in Hellevoetsluis.

Wij zijn lid van VHG, Springzaad en Wilde Weelde. Wij helpen u graag bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin met inzet van natuurlijke en duurzame materialen.

Blader verder naar:

Leverancier

Materiaal inkoop

We werken samen met verschillende leveranciers. De benodigde materialen worden afgestemd op uw tuinwensen. Wanneer u een bepaalde voorkeur heeft voor een leverancier of voor een duurzame oplossing dan werken wij daar graag aan mee. Voor klanten in de buurt van ons hoveniersbedrijf maken wij graag gebruik onderstaande leverancier.