Visser Natuurtuinen

menu

Renovatie achtertuin

Hergebruik van materialen

Er bestaan veel voorbeelden van nieuwe aanleg van tuinen met compleet nieuwe bestratingen en tuinelementen. Deze achtertuin hebben wij echter gerenoveerd met beperkte middelen. Het mooie van zo'n renovatie is, dat er minimaal afval geproduceerd wordt en er toch een hele mooie karakteristieke tuin ontstaat. Voor deze tuin hebben wij een 6m3 puincontainer besteld met 5m3 ophoogzand en diverse eetbare en bloeiende planten.

Van een met grindtegels betegelde en slecht afwaterende rechthoekige saaie tuin, met veel gestapelde betonnen beplantingselementen, hebben wij een avontuurlijke tuin gemaakt met een speelse ronde vorm. Daarbij hebben we de grindtegels omgedraaid en ook oude klinkers hergebruikt.

Natuurlijk kunnen we voor u ook een tuin aanleggen met compleet nieuwe elementen.

Hovenier Visser Natuurtuinen

Natuurlijk hovenier op de eilanden Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland en in de omgeving van Spijkenisse en Rotterdam. Wij zijn gevestigd in Hellevoetsluis.

Wij zijn lid van VHG, Springzaad en Wilde Weelde. Wij helpen u graag bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin met inzet van natuurlijke en duurzame materialen.

Blader terug naar de eerste pagina:

Hoveniersbedrijf Visser Natuurtuinen

Kennismaken

Wat leuk dat u onze website bezoekt. We helpen u graag met het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van uw tuin.

We staan klaar om samen met u een unieke uitstraling te geven aan uw tuin én om uw tuin te transformeren naar een natuurlijke plek voor ontspanning. Ook helpen wij u graag om het onderhoud van uw tuin op peil te houden of op peil te brengen.

We hebben deze website ontwikkeld zodat u een indruk krijgt van Visser Natuurtuinen. Voordat u een tuin laat aanleggen of het onderhoud daarvan uit handen geeft, wilt u wellicht een bepaalde klik hebben met een hovenier. Nu zegt een website natuurlijk niet alles, toch hopen we u alvast een beeld te geven van wie wij zijn. We hebben onze visie proberen samen te vatten in tien punten.


Maak gebruik van onze welkomstkorting!

Elke nieuwe klant ontvangt van ons een welkomstkorting op de eerste opdracht of tijdens het eerste jaar van het onderhoudscontract. U ontvangt van ons 10% korting op de arbeid tot een maximale korting van € 450,-.

Blader verder naar: